«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Actualitate in Romania

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2  3  4  5 
Stiri pe pagina
Data: 2012-05-08 postata in: Actualitate in Romania
ADR Centru a publicat Calendarele actualizate ale lansarilor de apeluri de proiecte: 6 apeluri de proiecte ar trebui sa fie lansate in luna mai.
Data: 2012-04-25 postata in: Actualitate in Romania
Dupa lansarea primei platforme web dedicata informarii publicului larg asupra fenomenului de imbatranire activa si destinata nominalizarii seniorilor activi din Romania, Caritas Romania aduce acest concept si in mediul offline, prin initierea unei dezbateri pe tema "Activ indiferent de varsta! Din respect pentru seniori".
Data: 2012-04-25 postata in: Actualitate in Romania
Proiectul european Viitori cetateni activi: voluntariatul ca exercitiu al democratiei doreste sa motiveze tinerii europeni sa devina cetateni activi. Astfel, timp de o luna tinerii din 5 licee bucurestene au participat la sesiuni de informare despre voluntariat organizate in Romania de Fundatia PACT.
Data: 2012-04-25 postata in: Actualitate in Romania
ResponsabilitateSociala.ro va organiza pe 15 si 16 mai, la World Trade Center Bucuresti, cea de-a doua editie a "European CSR Lessons". Acesta este cel mai important eveniment care aduce in Romania studii de caz din spatiul european, despre modul in care companiile pot rezolva probleme grave ale societatii, ale economiei sau ale mediului inconjurator, prin intermediul practicilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR).
Data: 2012-04-23 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a incheiat, pe 10 aprilie 2012, termenul limita de depunere a aplicatiilor pe Fondul pentru Inovare Civica.
Data: 2012-04-23 postata in: Actualitate in Romania
Petrom a organizat in data de 21 aprilie, cea de-a VIII-a Plantare din Tara lui Andrei in localitatea Roata de Jos din judetul Giurgiu.
Data: 2012-04-19 postata in: Actualitate in Romania
In perioada 20 martie - 10 aprilie Asociatia Studentilor Economisti din Romania a organizat proiectul Changemakers pentru studentii care vor sa aduca o schimbare societatii din care fac parte, sa ia masuri si sa isi puna ideile in practica.
Data: 2012-04-19 postata in: Actualitate in Romania
Programul Green Entrepreneurship, initiativa comuna a Romanian-American Foundation si a Fundatiei pentru Parteneriat, propune un model de dezvoltare durabila a unor zone cu mostenire naturala si culturala semnificativa, care, exploatata responsabil si durabil, poate aduce beneficii importante pe termen lung organizatiilor implementatoare si comunitatilor locale.
Data: 2012-04-19 postata in: Actualitate in Romania
Luna mai aduce in Craiova cursuri gratuite pentru formarea in domeniul Competente Antreprenoriale. Cursurile sunt organizate de K Consulting Management and Coordination in perioadele 10-13 mai si 24-27 mai 2012.
Data: 2012-04-18 postata in: Actualitate in Romania
In 2012, 11 tineri fara adapost, beneficiari ai serviciilor Asociatiei Stea, se pot mandri ca si-au gasit un loc de munca.
Data: 2012-04-17 postata in: Actualitate in Romania
Guvernul a alocat fondurile necesare pentru plata ajutorului de stat care se acorda producatorilor de cartofi, ale caror culturi au fost afectate de organismele de carantina daunatoare culturii cartofului, pentru recolta anului 2010.
Data: 2012-04-13 postata in: Actualitate in Romania
De curand, Primaria Piatra Neamt a infiintat un Centru local de resurse in economia sociala, in cadrul unui proiect care are drept scop incluziunea pe piata muncii a persoanelor ce provin din grupuri vulnerabile. Proiectul a fost finantat din fonduri europene si ale bugetului de stat, astfel de centre-pilot fiind realizate in trei orase ale tarii, Piatra Neamt, Timisoara si Bucuresti.
Data: 2012-04-13 postata in: Actualitate in Romania
Proiectele tinerilor raspund unor nevoi identificate in societatea mureseana si au o componenta solida de antreprenoriat social. Proiectele urmeaza sa fie implementate de catre liceeni in perioada 14 aprilie-3 iunie 2012.
Data: 2012-04-11 postata in: Actualitate in Romania
"Potentialul societatii civile este enorm. {...} In absenta vocii dumneavoastra Romania ar fi luat-o pe un drum gresit. {...} Lipsa de coerenta in dialogul cu dumneavoastra descalifica actul administrativ". Mihai - Razvan Ungureanu, Prim Ministru al Romaniei
Data: 2012-04-10 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia Unimpresa Formazione, in calitate de partener in cadrul proiectului "Parteneriate active pentru dezvoltarea economiei sociale", anunta inceperea inscrierilor pentru cursul "Antreprenor in economia sociala", desfasurat in Bucuresti, in perioada 21-26 mai 2012.
Data: 2012-04-09 postata in: Actualitate in Romania
Maine, 10 aprilie, este ultima zi de depunere a Scrisorilor de intentie la Fondul pentru Inovare Civica.
Data: 2012-04-09 postata in: Actualitate in Romania
Centrul de zi Rafael, din cadrul Fundatiei Rafael, organizeaza la data de 11 aprilie un targ de produse de Paste in Promenada din Codlea.
Data: 2012-04-06 postata in: Actualitate in Romania
In data de 10 aprilie 2012, intre orele 10:00-14:00 la Clubul Seniorilor din Parcul Plumbuita, ALTERNATIVA 2003 organizeaza Targul de Paste cu produse realizate de beneficiarii organizatiilor neguvernamentale.
Data: 2012-04-06 postata in: Actualitate in Romania
Centrele interconectate in programul I'Velo, organizat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, vor asigura, la nivelul Capitalei, o adevarata retea de transport ecologic.
Data: 2012-04-05 postata in: Actualitate in Romania
Aceasta va fi calificarea obtinuta de beneficiarii inscrisi la cursul gratuit de creatie publicitara , curs ce se va desfasura in cadrul proiectului "Retea regionala pentru Promovarea si Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati".
 1  2  3  4  5 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile