«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Actualitate in Romania

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2  3  4  5 
Stiri pe pagina
Data: 2012-02-06 postata in: Actualitate in Romania
Asociatia Partidei Romilor Pro-Europa Iasi a implementat un nou proiect pentru comunitatile din judet. In cursul saptamanii viitoare, Partida Romilor va deschide o sesiune de prezentare a ghidului si cererii de finantare pentru un proiect de antreprenoriat social.
Data: 2012-02-01 postata in: Actualitate in Romania
Asociatia Alternative Sociale, in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD),Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Academia de Studii Economice din Bucuresti, a organizat marti, 31 ianuarie 2012, in Iasi, conferinta de lansare a Raportului de Deschidere privind Economia Sociala in Romania: Profit pentru oameni.
Data: 2012-02-01 postata in: Actualitate in Romania
KCMC organizeaza la Cluj-Napoca doua sesiuni gratuite de formare pentru specializarea Competente antreprenoriale, in perioadele 2-4 martie si 15-17 martie 2012.
Data: 2012-01-31 postata in: Actualitate in Romania
Uniunea Europeana a lansat o cerere de propuneri de finantare care sa promoveze proiecte cu o valoare adaugata ridicata la nivel european in domeniul educatiei antreprenoriale. Actiunile se vor orienta catre profesori si tineri in invatamantul primar, secundar si tertiar.
Data: 2012-01-31 postata in: Actualitate in Romania
In cadrul proiectului "RURES. Spatiul Rural si Economia Sociala in Romania", implementat de Fundatia Soros Romania impreuna cu Fundatia Pestalozzi si Asociatia Forda, au avut loc in a doua parte a anului 2011 o serie de cursuri de introducere in economia sociala adresate locuiltorilor din mediul rural din mai multe judete din Romania.
Data: 2012-01-26 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia Post-Privatizare, in parteneriat cu Asociatia ORICUM, S.C. GEA Strategy & Consulting SA, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, S.C. M&C Strategy Development SRL, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi au anuntat ieri finalizarea etapei de cercetare din cadrul implementarii proiectului "Promovarea antreprenoriatului in domeniul industriilor creative".
Data: 2012-01-24 postata in: Actualitate in Romania
Asociatia Partida Romilor "Pro Europa" a lansat programul de sprijin pentru dezvoltarea de intreprinderi sociale.
Data: 2012-01-19 postata in: Actualitate in Romania
Anual sunt folosite miliarde de pungi de plastic la nivel global, iar in Romania doar 1% din deseurile generate sunt reciclate. Atelierul de panza ne ofera o solutie la aceasta problema, o alternativa ecologica: sacose din tesaturi naturale (bumbac si iuta), biodegradabile si imprimate cu vopsea pe baza de apa.
Data: 2012-01-16 postata in: Actualitate in Romania
Site-ul international www.fundsforngo.org, dedicat promovarii oportunitatilor financiare ale organizatiilor neguvernamentale, a lansat de curand o lista de resurse gratuite pentru organizatiile neguvernamentale care doresc sa dezvolte activitati de strangere de fonduri.
Data: 2011-12-07 postata in: Actualitate in Romania
Institutul de Economie Sociala va prezinta o analiza preliminara a rezultatelor recensamantului agricol din Romania 2010 -2011.
Data: 2011-12-05 postata in: Actualitate in Romania
Parteneriatul ASAT a fost prezentat ca model de buna practica in economia sociala in Manualul realizat de MMFPS.
Data: 2011-11-24 postata in: Actualitate in Romania
Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a afirmat ca la nivelul institutiilor statului trebuie simplificate procedurile pentru a se putea atrage mai multi bani europeni.
Data: 2011-11-24 postata in: Actualitate in Romania
Nicolae Idu, seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, a declarat ca exista un "pericol real" ca Romania sa piarda o parte din fondurile alocate la aderare, din cauza "lipsei de capacitate institutionala de a absorbi aceste fonduri conform regulilor europene".
Data: 2011-11-23 postata in: Actualitate in Romania
Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale reaminteste organizatiilor care au depus propuneri de proiect in cadrul POS DRU, Cererea de proiecte nr.112/2011 "Dezvoltarea economiei sociale" sau PO DCA, Cererea de proiecte nr.1/2010 "Cresterea capacitatii proprii a organizatiilor neguvernamentale de a colabora cu institutiile administratiei publice din Romania' ca pot semna scrisoarea deschisa pana la data de 24 noiembrie 2011.
Data: 2011-11-22 postata in: Actualitate in Romania
AMPOSDRU a publicat Ghidul Indicatorilor POSDRU.
Data: 2011-10-31 postata in: Actualitate in Romania
Au mai ramas 7 zile pentru a aplica la Competitia intreprinderilor sociale NESsT 2011-2012 ce are ca scop sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor sociale din Romania. NESsT invita toate organizatiile neguvernamentale (ONG-uri) care sunt interesate de evaluarea fezabilitatii lansarii sau extinderii unei intreprinderi sociale, sa trimita aplicatia pentru aceasta competitie pana pe 7 noiembrie 2011.
Data: 2011-06-15 postata in: Actualitate in Romania
Dezbatere Societal: PACT pentru dezvoltare comunitara durabila
 1  2  3  4  5 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile