«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Stiri IES

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2 
Stiri pe pagina
Data: 2011-09-19 postata in: Stiri IES
Dupa Conferinta Nationala a Economiei Sociale organizata la Bucuresti, dezbaterile pe tema economiei sociale s-au mutat la Iasi si Bacau. Sambata a avut loc, la Iasi, primul dintre cele noua seminarii tematice regionale organizate de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) in cadrul caravanei ONGFest - Targul Economiei Sociale.
Data: 2011-09-19 postata in: Stiri IES
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile invita ONG-urile sa sustina respingerea de plenul Camerei Deputatilor Legea Antreprenorului Social, prin transmiterea unei solicitari in acest sens deputatilor pana miercuri 21 septembrie 2011 ora 16:00.
Data: 2011-09-14 postata in: Stiri IES
Peste 130 reprezentanti ai organizatiilor economiei sociale ONGuri, case de ajutor reciproc, cooperative cu specialisti si decidenti reuniti in cadrul Conferintei Nationale a Economiei Sociale au dezbatut situatia acestui sector si rolul sau in actuala criza.
Data: 2011-09-14 postata in: Stiri IES
FDSC sustine respingerea de catre Camera Deputatilor, camera decizionala a acestui proiect de lege si adoptarea proiectului la care se lucreaza in cadrul Ministerului Muncii cu amendamentele sustinute de actorii economiei sociale.
Data: 2011-08-03 postata in: Stiri IES
IES organizeaza Conferinta Nationala a Economiei Sociale din Romania 2011 'O noua economie, o economie pentru toti' in Bucuresti in data de 09 Septembrie 2011
 1  2 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile