«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Legea Antreprenorului Social - PL-x 361/2011 (proiect)

Proiectul de lege "Legea Antreprenorului Social" a fost initiat de dl. Deputat Iulian Iancu in decembrie 2010 si propune << un cadru juridic pentru desfasurarea activitatii antreprenorului social, in vederea crearii unui sector special al economiei - "economia sociala" - care sa se ocupe de grupurile sociale defavorizate si vulnerabile.>> (expunere de motive din partea initiatorului).

In aceasta sectiune puteti gasi toate documente referitoare la procesul legislativ prin care a trecut proiectul de lege al Antreprenorului Social.

Proiectul de lege a avut un traseu "furtunos" fiind elaborat in decembrie 2010, aflandu-se deja in momentul de fata pe Ordinea de zi a Plenului Camerei Deputatilor spre vot final, in pofida numeroaselor avize negative acordate de comisiile de specialitate din Senatul Romaniei si Camera Deputatilor.

Pentru a consulta opinia FDSC si a echipei Institutului de Economie Sociala fata de acest proiect legislativ si a afla informatii privind demersurile impotriva acestui proiect de lege va rugam sa consultati sectiunea Demersuri IES/FDSC.

Subcategorii

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile