«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Fond Social - Economisire

Fond Social - Economisire


Postat de: Casa de Ajutor Reciproc Faur-IFN

Descriere produs:

Fonduri sociale ale membrilor C.A.R. FAUR-IFN

Mobilizarea economiilor constituie unul din principalele obiective ale C.A.R. FAUR-IFN. Acest proces inseamna adunarea unor sume de la un numar mare de persoane pentru a fi puse in comun intr-un fond utilizat pentru a genera venituri din imprumuturi.

Scopul C.A.R. FAUR-IFN este sa-si ajute membri sa foloseasca instrumente financiare pentru a-si imbunatatii bunastarea economica si sociala.

Oricine viseaza la o batranete lipsita de griji. Cu ajutorul economisirii constante, aceasta poate deveni realitate. Cu o contributie modesta de numai 5-10 RON pe luna (acest interval reprezinta doar un exemplu si nu o ingradire) la o dobanda mai mare decat rata inflatiei, astfel incat banii dumneavoastra sa nu se devalorizeze, se poate ajunge la o suma destul de mare. Pensionarea devine astfel o perioada cand beneficiarii acestui serviciu se pot bucura de roadele muncii lor si nu vor trebui sa isi faca griji suplimentare pentru lipsa banilor atat de necesari mai ales in fata greutatilor batranetii. 

Dobinda anuala acordata la fondul social al membrilor C.A.R. FAUR-IFN este fluctuanta. Fluctuatiile sunt determinate de inflatie si evolutia pietei financiare.ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile