«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Software Microsoft

Software Microsoft


Postat de: TechSoup Romania

Descriere produs:

 

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala de donatii tehnologice din lume, dezvoltandu-se totodata intr-un program urias de donatii si training-uri pentru ONG-uri. Scopul sau este acela de a aduce impreuna reprezentanti ai comunitatii IT&C si mari donatori de hardware si software, de-o parte, si beneficiarii din sectorul non-profit, de cealalta parte.

Pentru a obtine o donatie IT, organizatiile nonprofit trebuie sa urmeze doar trei pasi, care constau in:

1. Inregistrarea organizatiei dumneavostra pe http://www.techsoup.ro/user/register/
2. Solicitarea donatiei si plata taxei de administrare
3. Primirea produselor necesare.

In ceea ce priveste inregistrarea organizatiei dumneavostra, TechSoup Romania va solicita o serie de informatii, care sa demonstreze faptul ca ONGul este recunoscut de autoritatile guvernamentale ca fiind o organizatie nonprofit ( certificat de inregistrare fiscala, certificat de inscriere in Registrul Asociatiilor si statutul organizatiei).

 Daca organizatia este eligibila, aceasta poate solicita produsele dorite si va achita o  taxa modifica pentru respectivele produsele, taxa care reprezinta un procent de la 4 pana la 10 % din valoarea oficiala pe piata a produselor. Aceasta este solicitata pentru a acoperi costurile administrative ale platformei de donatii, iar ONGul poate face o economie de pana la 90-96 % pentru bugetul sau. Catalogul de produse poate fi accesat aici. 

Dupa ce sunt achitate taxele administrative, produsele dorite vor fi livrate organizatiei dumneavoastra.

 ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile