«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Didactica Matematica

Didactica Matematica


Postat de: Societatea de Științe Matematice din România

Descriere produs:

Didactica Matematică este supliment al Gazetei Matematice, Seria B, editată și tipărită de Societatea de Științe Matematice din România cu sprijinul Romanian-American Foundation, în cadrul proiectului  ''Educația Matematică Altfel".

Revista își propune să ofere metode eficiente de predare a matematicii. Se adresează în primul rând profesorilor dar și tuturor celor interesați de educația matematică. Principalul nostru obiectiv este de a pune la dispoziția profesorilor resurse metodologice utile activităților didactice: modele de lectii, exemple de teme aplicative în cotidian din programa școlară, metode de prezentare și rezolvare a problemelor, sfaturi practice privind activitățile matematice extrașcolare, aplicații ale matematicii în alte științe, economie, artă, sport sau jocuri.

Sperăm că toți cei care predau matematica să găsească în revistă sugestii și modele utile, pe baza cărora să-și îmbunătățească modul de predare iar orele lor să devină mai atractive. Cititorii sunt încurajați să reflecteze asupra conținutului revistei, să încerce să aplice ideile prezentate în paginile ei la orele de curs și în cadrul altor activități cu elevii, să-și asume responsabilitatea îmbunătățirii procedeelor pedagogice și a autodezvoltării profesionale. Ne așteptăm ca, pe baza modelelor, profesorii să producă materiale pe care să le folosească la clasă, să elaboreze și să propună probleme și articole care, odată publicate, să contribuie la portofoliile lor profesionale.

Prețul unui exemplar (40 pag.) este de 7 lei.

Prețul unui abonament anual (2 numere) este de 13 lei.

Achiziționarea revistelor se poate realiza on-line, prin plata cu card, accesând linkul http://magazin.ssmr.ro/ sau prin depunerea sumei pentru beneficiarul Societatea de Stiinte Matematice din Romania, in contul RO35 RNCB 0076 0043 5732 0001, deschis la Banca Comerciala Romana, Filiala Sector 5, Bucuresti, Romania, cod fiscal SSMR: RO4532280.

După efectuarea plății, vă rugăm să transmiteți, prin fax, prin poștă sau prin e-mail, o copie după ordinul de plată, împreună cu talonul de abonament pe care îl descărcați accesând link-ul: http://gmb.ssmr.ro/files/talon_abonamente_2013.pdf

În București revistele se achiziționează de la sediul S.S.M.R sau de la Librăria "Mihai Eminescu".

 

 ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile