«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invata sa salvezi o viata! Astfel vei salva o lume intreaga

Invata sa salvezi o viata! Astfel vei salva o lume intreaga


Postat de: Asociatia SOCIETATEA ROMANA pt PREVENIREA si RECUPERAREA MEDICALA a PERSOANELOR cu ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL

Descriere produs:

Acordarea Primului Ajutor persoanelor aflate in pericol, este deja o obligatie pentru noi toti.

Cu ajutorul trainerilor nostri, cadre medicale calificate, in domeniul urgentelor medicale, oferim

CURSUL DE PRIM AJUTOR (Modul Basic sau Advanced)

Cursul este autorizat conform:

Cadrului legislativ


Obiectivul directivei este asigurarea unui nivel ridicat de protectie a muncitorilor prin implementarea de masuri preventive care sa-i protejeze impotriva accidentelor de munca si a bolilor profesionale prin informare, consultare si training-ul muncitorilor si a reprezentantilor acestora. Directiva ofera cadrul pentru introducerea de masuri de incurajare a imbunatatirii sigurantei si sanatatii muncitorilor la locul de munca.
 
Legea sanatatii si securitatii in munca - Scopul acestei legi este instituirea de masuri privind promovarea imbunatatirii securitatii si sanataii in munca a angajatilor. In cadrul ei se prezinta principiile generale referitoare la:
  • prevenirea riscurilor profesionale
  • protectia sanatatii si securitatii lucratorilor
  • eliminarea factorilor de risc si de accidentare
  • informarea, consultarea si participarea echilibrata la munca
  • instruirea lucratorilor si a reprezentantilor lor
  • se face precizarea ca angajatorul este obligat, printre altele, sa ia masurile necesare pentru acordarea primului ajutor prin desemnarea lucratorilor care fac acest lucru
Legea nr. 95 din 14 aprilie 2006 face precizarea ca acordarea primului ajutor de baza, fara echipamente specifice, se efectueaza de catre orice persoana instruita in acest sens. 

Legea nr. 524 din 24.11.2004 face precizarea ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii. 

OFERTA NOASTRA

  • Dupa finalizarea cursului, primiti Certificatul de atestarea cunostintelor privind acordarea primului ajutor (modul basic sau advanced) fiind reglementat conform legislatiei de mai sus amintite.
  • Dupa finalizarea cursului linia medicala, formata din specialisti in domeniul urgentelor medicale, va vor asista prin linia telefonica tim de 6luni in acele situatii in care sunteti nevoiti sa acordati primul ajutor pana la venirea echipelor medicale specializate.
  • Reducerea cu 60% la produsele destinate - trusa de prim ajutor (avansat)
  • Cursul dureaza (24h) - Modul basic si (48h) Modul Advanced cu posibilitate de sustinere in weekend sau in cursul saptamanii.
CONTACT 0735514773 sau prin e-mail formare.avc@gmail.com


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile