«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Curs calificare si angajare bona/baby-sitter - GRATUIT!

Data adaugare: 2017-01-25
Postat de: Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 Bucuresti - Serviciul de Babysitting Scufita Rosie

Vrei să devii Baby-sitter profesionist?

Crucea Roşie Română - Filiala Sector 6 organizează o nouă sesiune de Curs de calificare și angajare pentru ocupația de Bonă/Baby-sitter.

Înscrieri deschise – până la completarea grupei de max. 20 participante!

Perioadă curs: 12 martie - 11 mai 2018

Durată curs: 360 ore (1/3 teorie şi 2/3 practică) pe parcursul a 9 săptămâni.

Acte necesare pentru înscriere:

  • copie buletin
  • cazier judiciar
  • copie după ultimul act de studii
  • CV.

Persoanele care dau dovadă de abilităţi pedagogice, altruism, placere de a lucra cu copiii, interes şi deschidere către dezvoltarea continuă, atât personală, cât şi a celorlalţi, sunt aşteptate să se înscrie la cursul de calificare pentru bone/baby-sitter.

Absolventele vor primi diploma acreditată de Autoritatea Naţională de Calificări (fostă CNFPA), eliberată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru calificarea de baby-sitter, precum și certificatul care atestă pregătirea în acordarea primului ajutor premedical, recunoscut în toate țările (189) în care există Societăți Naționale de Crucea Roșie sau Semiluna Roșie.

Cele mai bune absolvente primesc oferta de angajare cu contract de muncă legal în cadrul serviciului de babysitting Scufiţa Roşie.

Pentru depunerea actelor de înscriere la curs vă aşteptăm de luni până vineri, între orele 10:00 şi 16:00, la sediul Crucii Roşii Române din Calea Plevnei nr. 204, sector 6, Bucureşti.

tel. : 021-31.31.499 sau GSM: 0787.665.144


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile