«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Initiative legislative si politici publice

In aceasta sectiune puteti gasi informatii privind propunerile legislative si demersurile de politici publice initiate la nivel national, atat de catre organisme legislative, cat si de catre diferite organizatii din sectorul economiei sociale.

Separat, in sectiunea Demersuri FDSC / IES, puteti gasi informatii referitoare la opiniile echipei FDSC fata de principalele propuneri legislative si informatii privind actiunile FDSC in dezvoltarea, modificarea sau propunerea de initiative legislative pentru sustinerea sectorului economiei sociale.


Subcategorii

Proiectul de lege "Legea Antreprenorului Social" a fost initiat de dl. Deputat Iulian Iancu in decembrie 2010 si propune << un cadru juridic pentru desfasurarea activitatii antreprenorului social, in vederea crearii unui sector special al economiei - "economia sociala" - care sa se ocupe de grupurile sociale defavorizate si vulnerabile.>> (expunere de motive din partea initiatorului).

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile