«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Vino sa cunosti comunitatea internationala Social Impact Award pe 14 iunie!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2019-06-11

 

 

Pe data de 14 iunie 2019, Social Impact Award realizeaza un eveniment alaturi de reprezentanti din 17 tari si echipa internationala a SIA & Board of Advisors, cu tema "Breaking the Myth of the Hero Entrepreneur".  In cadrul acestui eveniment, vor fi anuntate oficial si cele 15 echipe finaliste din Romania, care vor merge mai departe in incubatorul de afaceri sociale, timp de 3 luni.

Din experienta adunata in cadrul comunitatii Social Impact Award la nivel global, ne-am dat seama ca foarte rar este vorba de un singur antreprenor care face toate lucrurile sa se intample. Mai degraba este vorba despre efortul de echipa sau sinergiile unei comunitati. In contextul in care din ce in ce mai multi antreprenori sociali sunt in risc de burn-out (pe alocuri si din cauza supraincarcarii) , seara va fi dedicata topicului wellbeing - ca o preconditie pentru impact pe termen lung.

Participantii se vor bucura de perspectivele urmatorilor invitati:

- Franz-Karl Prüller, Chair SIA's Advisory Board

- Dita Přikrylová, CEO & Founder Czechitas

- Elena Calistru, Chair & Co-founder Funky Citizens

- Peter Vandor, Founder & Academic Director SIA International

- Corina Angelescu, Country Coordinator SIA Romania

- Jakob Detering, Managing Director SIA International

Agenda va cuprinde o serie de discutii care pun accentul pe povestile si trairile personale ale invitatilor cu privire la provocarile de care s-au lovit ca antreprenori sociali, dar si la strategiile pe care le-au incercat pana acum, atat la nivel de individ, cat si la nivel organizational. Astfel, agenda serii va fi impartita astfel:

      Welcome Note by Jakob Detering, Managing Director of SIA International (18:00-18:10)

    The Entrepreneur's Insights: What I learned about wellbeing while leading a fast-growing social business by Dita Přikrylová, CEO & Founder of Czechitas (18:10-18:20)

      Wellbeing at Social Impact Award - An evidence-based perspective: Peter Vandor, Founder & Academic Director of SIA International (18:20-18:35)

      Panel: Building a Culture of Wellbeing (18:35-19:20)

      Elena Calistru, Chair & Co-founder at Funky Citizens

      Franz-Karl Prüller, Chair of SIA's Advisory Board

      Corina Angelescu, Country Coordinator of SIA Romania

      Moderator: Jakob Detering, Managing Director of SIA International

      Introducing the SIA Finalists of 2019 from Romania (19:20-20:00)

      Networking & Drinks (20:00-21:00)

Fiind o comunitate internationala, Social Impact Award acorda o atentie deosebita bunastarii antreprenorilor sociali tineri. Prin felul in care programele de incubare sunt gandite, finalistii din toate tarile sunt incurajati sa dezvolte de la bun inceput o cultura sanatoasa, cu focus pe starea de bine - a lor, a intregii echipe si, implicit, a clientilor si beneficiarilor lor.

Pentru a sarbatori acest lucru, in cadrul evenimentului vor fi  anuntati si cei 15 finalisti ai SIA Romania, iar echipa SIA va impartasi din experientele uimitoare pe care le-au pregatit pentru calatoria lor de invatare din anul acesta.

Indiferent daca sunteti antreprenori sociali cu experienta sau sunteti inca in stadiul de idee, va invitam cu drag la acest eveniment, pentru a explora impreuna un subiect atat de important pentru societatea noastra pe termen lung.

Evenimentul va avea loc la sediul Maastricht School of Management (Dacia 99, etajul 3), iar rezervarea unui loc se face aici:  http://bit.ly/joinus_SIAevent.

Despre Social Impact Award

Social Impact Award este o competitie de idei de afaceri sociale si un program educational pentru tinerii care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social in randul tinerilor la nivel european si nu numai. Astazi, proiectul este prezent in 17 tari din Europa, Asia si Africa.

In Romania, proiectul se afla la cea de-a opta editie si este organizat de catre Universitatea Alternativa, Social Innovation Solutions si Global Shapers Bucharest Hub,cu sprijinul partenerilor BCR si Enel Romania.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile