«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Noutati editoriale

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1 
Stiri pe pagina
Data: 2016-11-02 postata in: Noutati editoriale
Avand in vedere atentia sporita acordata dialogului social la nivel european, si diversitatea mare de practici din diferite tari, raportul EEPO (European Employment Policy Observatory) isi propune sa ofere practicienilor si persoanelor interesate informatii detaliate cu privire la canalele si practicile prin care partenerii sociali nationali contribuie la elaborarea de politici publice in statele membre ale Uniunii Europene.
Data: 2016-10-26 postata in: Noutati editoriale
Comisia Europeana a publicat recent o serie de rapoarte care ilustreaza situatia de fapt si evolutia intreprinderilor sociale din Europa. Cercetarea a fost derulata de cercetatori independenti care au beneficiat de suportul retelei EMES si al centrului de cercetare EURICSE.
Data: 2014-11-25 postata in: Noutati editoriale
Comisia Europeana publica rezumatul unui studiu comparativ privind intreprinderile sociale in statele membre UE si Elvetia. Romania este mentionata printre tarile aflate in faza de elaborare a unei politici publice in domeniu.
Data: 2014-07-02 postata in: Noutati editoriale
CIRIEC a publicat in seria de working papers din acest an articolul Cristinei Barna si Ancutei Vamesu "Social Economy in Romania - between emerging social enterprises in all sectors, surviving communist coops, and subsidiaries of globalization actors".
Data: 2014-01-08 postata in: Noutati editoriale
NESsT a lansat in decembrie 2013 o noua publicatie destinata intreprinderilor sociale, Social Enterprise in Emerging Market Countries: No Free Ride, lucrare care cartografiaza si evalueaza contextul actual pentru dezvoltarea intreprinderilor sociale in tarile cu piete emergente
 1 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile