«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Nou raport privind economia sociala lansat de CIRIEC Belgia

Postata in: Noutati editoriale
Data: 2017-11-15



 

Studiul denumit "SECOIA - Analiza impactului economiei sociale" a fost comandat de Ministrul pentru Economie Sociala al regiunii belgiene Wallon. In cadrul acestui raport, practicile de management ale intreprinderilor din economia sociala au fost evaluate prin aplicarea unei grile-model. 

Studiul a fost condus de Universitatea din Liege si de doua dintre centrele sale de cercetare, Centrul pentru Economie Sociala, SAW-B (Solidarité des Alternatives Wallonnes et Bruxelloises) si CIRIEC Belgia. In urma intalnirii cu peste 100 de actori relevanti din Belgia a fost publicat un raport intermediar, disponibil exclusiv in limba franceza la acest link

De asemenea, o serie de analize internationale au fost realizate cu ajutorul expertilor CIRIEC Canada, CIRIEC Spania si al membrilor CIRIEC din Italia, Romania si Suedia, informatii ce vor fi integrate in raportul final. La redactarea raportului privind economia sociala din Romania au participat experti din cadrul Institutului de Economie Sociala, parte a Fundatiei pentru Devoltarea Societatii Civile.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile