«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Interviuri

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1 
Stiri pe pagina
Data: 2014-04-08 postata in: Interviuri
Astazi, in Comisia de Munca a Senatului Romaniei se discuta legea economiei sociale. Presedintele acestei Comisii, Senatorul PSD Liviu Pop, a dat curs invitatiei noastre si raspuns la cateva intrebari privind aceasta lege.
Data: 2014-02-14 postata in: Interviuri
In campania de promovare a modificarilor privind proiectul de Lege a Economiei Sociale, Instititul de Economie Sociala a dorit sa afle si opinia liderilor din sector fata de reglementarile actuale si oportunitatea noului proiect legislativ, in calitate de persoane care s-au implicat activ in dezvoltarea unor astfel de intreprinderi. Astazi va prezentam un interviu realizat cu dl. Orlando Neagoe, coordonator al retelei de cooperative Romano-BoutiQ.
Data: 2013-12-18 postata in: Interviuri
Interviu cu profesorul Avner Ben-Ner, Carlson School of Management. "Organizatiile care compun economia sociala sunt diverse in privinta obiectivelor si comportamentului lor. Dar ceea ce este unic pentru economia sociala si le diferentiaza pe acestea, atat de organizatiile for-profit, cat si de sectorul guvernamental, este faptul ca sunt infiintate voluntar pentru a indeplini obiective comune unor grupuri mai mici sau mai mari de indivizi si cauta sa atinga aceste obiective, fie fara a produce profit pentru un individ sau un grup mic de factori interesati, fie cautand profituri si alte beneficii financiare pentru intregul grup sau pentru o categorie de factori interesati."
 1 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile