«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Comunicare si brading pentru afaceri tinere

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-10-04

Fundatia Venture Connect organizeaza cea de-a sasea intalnire din cadrul programului Venture Mentoring inceput in luna martie 2012. In fiecare luna, un mentor Venture Connect se va intalni cu antreprenori pentru a veni cu raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer in cadrul GECAD Group, va conduce pe 15 octombrie la HUB Bucharest, incepand cu ora 15.00, cea de-a sasea intalnire din programul Venture Mentoring pe un subiect de interes pentru proiectele antreprenoriale romanesti: comunicare si branding.

Iuliana Butuc-Cerchez are o experienta de 8 ani in comunicare si branding pentru companii tehnologice, de ecommerce si servicii financiare, dar si branding personal. Pasiunea pentru tehnologie s-a nascut inca de pe vremea pe cand lucra ca jurnalist specializat pe IT&C la Ziarul Financiar. In 2004, a acceptat provocarea de a trece de partea cealalta a baricadei si s-a alaturat initiativei conduse de Radu Georgescu in calitate de PR specialist pentru GECAD. La numai o luna, Iuliana Butuc-Cerchez a preluat intreg procesul de rebranding al GECAD, ocupandu-se totodata si de lansarea pe piata a unor noi brand-uri precum ePayment, Axigen si mai tarziu Avangate. In perioada 2010-2011 a lucrat la tranformarea ePayment in PayU pe post de consultant de brand si in prezent continua colaborarea cu compania de servicii financiare din pozitia de PR & Communication Advisor. Ca si consultant de comunicare a mai colaborat si cu alte companii tehnologice, dar si din domenii precum utilitatile publice sau productie auto.

"Am primit cu mult entuziasm invitatia din partea Fundatiei Venture Connect de a ma alatura programului Venture Mentoring. Sesiuni precum cele organizate de Fundatie aduc un beneficiu palpabil comunitatii de tineri antreprenori de la noi oferind o viziune noua si obiectiva pentru solutionarea problemelor expuse de detinatorii de start-up-uri. Intalnirea din 15 octombrie isi propune sa evidentieze importanta comunicarii si a branding-ului unei companii, fie aceasta un start-up sau avand deja o prezenta activa in piata", spune Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer GECAD Group.

Sesiunea din 15 octombrie: "Comunicare si branding pentru start-up-uri" propune spre dezbatare subiecte precum: identitate de brand si pozitionare, importanta branding-ului de produs si de companie sau conturarea unui brand personal. Intalnirea condusa de Iuliana este si prima din seria Venture Mentoring sprijinita de editura Publica prin acordarea a trei carti de marketing si branding pentru cei mai activi participanti din cadrul intalnirii.

Pana in prezent, 80 de companii au participat in cadrul intalnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatura Biris Goran), Marius Ghenea (Presedinte FIT Distribution si business angel), Dragos Roua (antreprenor online) si Peter Barta (Directorul Fundatiei Post Privatizare). Pana la finalul anului mai sunt programate alte patru intalniri.

 

Pentru a participa in cadrul celei de-a sasea intalniri Venture Mentoring, participantii se pot inscrie vizitand website-ul www.ventureconnect.ro.

Sursa: Finantare.ro 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile