«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Studii de caz

1. In cadrul proiectului New Crops - Noile Recolte, finantat prin programul Erasmus+ vom identifica si publica 16 studii de caz din cele 4 tari partenere, dupa cum urmeaza:

  • Spania (Almeria): 3 studii de caz privind cooperative/asociatii de agricultori 
  • Italia (Trentino): 5 studii de caz privind o cooperativa agricola, o cooperativa de lucratori, o cooperativa de credit, o intreprindere sociala de integrare in munca si o cooperative furnizoare de servicii sociale.
  • Suedia: 3 studii de caz privind intreprinderi sociale din mediul rural, inclusiv intreprinderi verzi.
  • Romania: 5 studii de caz privind 2 organizatii de agricultori, o intreprindere sociala de integrare in munca, o intreprindere sociala furnizoare de servicii sociale (poate include o ferma sociala), o intreprindere sociala din mediul rural.  
Studiile de caz sunt disponibile pe pagina proiectului, la acest link.

2. In cadrul proiectului  „ICAR - Incluziune prin microcredit si Ajutor Reciproc – strategie sustenabila a economiei sociale pentru ocupare si creare de intreprinderi sociale”, cod contract: POSDRU/173/6.1/S/148102, implementat in anul 2015 de Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc din Romania si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile - Institutul de Economie Sociala au fost identificate 10 studii de caz privind casele de ajutor reciproc din Romania, uniunile de credit din Marea Britanie si alte institutii financiare non-bancare din cele 2 tari partenere.


Studii de caz sunt disponibile pe pagina proiectului, la acest link.
ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile