«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta internationala CIRIEC "Economia sociala si solidara: Spre un nou sistem economic" la Bucuresti

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2019-05-22



A 7a editie a Conferintei internationale de cercetare a economiei sociale CIRIEC 2019 cu tema "Economia sociala si solidara: Spre un nou sistem economic", va avea loc la Bucuresti, in perioada  6 - 8 iunie 2019, pentru prima data intr-o tara din Europa Centrala si de Est.

Tematica coferintei este deosebit de relevanta pentru provocarile momentului atat la nivel international in contextul Agendei 2030 a ONU pentru dezvoltare durabila cat si al provocarilor cu care se confrunta Uniunea Europeana a carei Presedintie Romania o detine in perioada evenimentului.  Peste 250 de lucrari de cercetare cu o tematica bogata  au fost inregistrate de peste 440 de cercetatori din 54 de state de pe toate continentele.

Si-au confirmat prezenta un numar important de reprezentanti ai unor institutii interguvernamentale ca  Organizatia Internationala a Muncii OIM, Centrul de cercetare pentru Dezvoltare Sociala al ONU si europene Comitetul Economic si Social European si Comisia Europeana. Va fi de asemenea prezent Presedintele International Cooperative Alliance Ariel Guarco.

Conferinta este organizata de Centre International de Recherches et d’Information sur l’Economie Publique, Sociale et Coopérative in colaborare cu afiliatul sau din Romania  Asociatia Laboratorul de Solidaritate si partenerii locali  Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala si  Universitatea Nationala de Stiinte Politice si Administrative, Facultatea de Management.

Detalii despre evenimente pe pagina web a conferintei, la acest link.

Persoanele interesate se pot inscrie pana pe 26 mai la acest link.

Pentru detalii, contactati organizatorii la office@solidaritate.eu


 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile