«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Servicii ale Institutului de Economie Sociala


Institutul de Economie Sociala, creat ca un centru de resurse in domeniul economiei sociale, ofera mai multe tipuri de servicii pentru sprijini managerii entitatilor deja existente de economie sociala, a celor care doresc sa infiinteze o astfel de entitate sau pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine acest domeniu.

Astfel, IES ofera 4 tipuri de servicii deschise tuturor celor interesati, dupa cum urmeaza:

  • organizarea de evenimente (ateliere, seminarii, intalniri de lucru, conferinte etc.) in cadrul carora sunt dezbatute subiecte de interes din domeniu. mai multe detalii la pagina Evenimente.

  • consultanta oferita pentru antreprenorii si managerii entitatilor de economie sociala, in limita disponibilitatii expertilor IES. Mai multe informatii despre serviciile de consultanta vor fi dispobinile in curand in sectiunea Consultanta.

  • formare oferita prin intermediul expertilor IES. Incepand din luna noiembrie vor fi organizate mai multe serii de cursuri destinate unui numar de 120 de manageri ai entitatilor de economie sociala. Mai multe detalii in curand la sectiunea Formare.

  • biblioteca Institutului de Economie Sociala cuprinde lucrari de specialitate si din domenii conexe economiei sociale, fiind disponibila tuturor celor interesati. Biblioteca contine atat carti in limba romana, cat si in alte limbi de circulatie internationala (engleza, franceza sau italiana). De asemenea, biblioteca contine si carti in format electronic, care pot fi gasite si la sectiunea Resurse - Publicatii sau Resurse - Carti Institut Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati sectiunea Biblioteca.

Prin intermediul IES oferim consultanta pentru antreprenorii si managerii entitatilor de economie sociala, in limita disponibilitatii expertilor IES. Mai multe informatii despre serviciile de consultanta gaisiti in sectiunea Consultanta.


In cadrul proiectului, exista o componenta de formare oferita prin intermediul expertilor IES. Incepand din luna aprilie 2012 vor fi organizate mai multe serii de cursuri destinate unui numar de 120 de manageri ai entitatilor de economie sociala. Mai multe detalii la sectiunea FORMARE.


Biblioteca Institutului de Economie Sociala cuprinde lucrari de specialitate si din domenii conexe economiei sociale, fiind disponibila tuturor celor interesati. Biblioteca contine atat carti in limba romana, cat si in alte limbi de circulatie internationala (engleza, franceza sau italiana).


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile