«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Bazar Caritabil de vară

Data adaugare: 2012-07-24
Postat de: Asociatia Mai Bine

Spre final de iulie călduros vă așteptăm la umbra Cafenelei Acaju să împărțim obiecte la prețuri modice. Sâmbătă și duminică, 28, respectiv 29 iulie, lăsăm la o parte temperaturile și, la o limonadă cu gheață, vă așteptăm la o nouă ediție a Bazarului Caritabil, de la 13 la 19.

Asociația Mai Bine, alături de Cafeneaua Acaju, organizează un nou bazar  cu lucruri de prin dulapuri, biblioteci, șifoniere și rafturi, pe care le valorificăm la sume modice. Dacă aveți pe acasă, prin unghere uitate de vreme, obiecte de prisos, le puteți aduce la cafenea sâmbătă și duminică, între orele 12 și 13. Noi le împăturim, aranjăm micul butic și după ora prânzului dăm startul evenimentului. Prin acest bazar ne propunem să prelungim durata de viață a produselor și, totodată, să sprijinim un grup de copii cu handicap mintal și/sau fizic de la un centru de recuperare din Iași.

Vă așteptăm așadar, cu discuri de vinil, hăinuțe, bijuterii, cărți și alte obiecte cu povești, la un eveniment cu triplu scop: ecologic - prin practica de reutilizare a produselor, social - prin donaţia pe care o faci, şi economic - prin cumpărăturile tale solidare.

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile