«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Windows 8, disponibil deja pentru organizatiile neguvernamentale romanesti

Data adaugare: 2012-11-03
Postat de: TechSoup Romania

Lansat de doar cateva zile in intreaga lume, Windows 8 Professional - cel mai nou si inovativ sistem de operare produs de Microsoft – este deja disponibil pentru organizatiile neguvernamentale din Romania, numai in catalogul TechSoup Romania, prin programul de donatii Microsoft.

Windows 8 pastreaza unele functii din Windows XP si Windows 7, dar renunta la butonul "Start" in favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicatiile, si a unei sincronizari mai usoare cu servicii bazate pe cloud. Exista, de asemenea, numeroase imbunatatiri in ceea ce priveste utilizarea eficienta a memoriei calculatorului, performanta mai buna fata de Windows 7, precum si reducerea cerintelor de spatiu pe hard-disk.

Organizatiile neguvernamentale, inregistrate deja in catalogul TechSoup Romania, care au achizitionat sisteme de operare Windows in ultimul an, pot solicita un upgrade la Windows 8 fara niciun cost suplimentar prin optiunea Software Assurance.

Pe langa upgrade-uri disponibile in catalogul online TechSoup Romania, Microsoft propune organizatiilor neguvernamentale romanesti si versiuni complete ale sistemelor de operare Windows 8 prin intermediul programului Microsoft Get Genuine – program prin care orice organizatie neguvernamentala care dispune de computere cu sisteme de operare ilegale sau gratuite poate solicita Windows 8.

Mai multe informatii despre programul Microsoft Get Genuine puteti regasi pe pagina TechSoup Romania: http://www.techsoup.ro/directory/248

 Pentru informatii suplimentare si detalii despre procesul de inregistrare si programul de donatii, puteti contacta pe: Steliana Moraru, Partner Manager, TechSoup Romania, support@techsoup.ro

 

Despre TechSoup Romania

In Romania, TechSoup a investit, cu sprijinul partenerilor sai, peste 5 milioane de dolari in donatii catre organizatii neguvernamentale. TechSoup Romania creeaza si instrumente de lucru si suport pentru organizatiile neguvernamentale romanesti, cum ar fi campanii pentru incurajarea donarii a 2% catre organizatii neguvernamentale (www.map4good.org) sau competitii nationale pentru construirea de solutii online pentru probleme sociale offline:  ReStart Romania, Restart in Educatie (www.restartromania.rowww.restartedu.ro)

TechSoup Global este cea mai mare intreprindere sociala din domeniul tehnologic din lume. In cei 25 de ani de activitate, TechSoup a donat peste 9.7 milioane de produse software si hardware catre 183.000 organizatii din peste 40 de tari din toata lumea. Despre cum aceste donatii schimba viata si activitatea organizatiilor din toata lumea, puteti citi si pe pagina TechSoup: http://techsoupglobal.org/local-impact-map

 


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile