«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

A apărut numărul 10 al revistei Momentum, totodată revista din cadrul programului U.C.T.C.

Data adaugare: 2012-11-06
Postat de: Asociatia Culturala Momentum

 

            Tematica acestui nou număr este – REMAKE! “Toata lumea împrumută de la toată lumea, cu scopuri diferite și cu rezultate mai bune sau mai proaste. Artiștii se influențează unii pe alții și totul e inspirat de trecut într-un fel sau altul. Vorbim despre lucruri noi care nu sunt de fapt noi. Everything is a remix și așa mai departe. Totul e împrumutat dar ăsta nu e neapărat un lucru rău, cum spun mulți. Întotdeauna a fost cineva care a crezut că epoca de aur a trecut și că acum nu mai e atât de grozav. Dar uitați-vă la Midnight in Paris al lui Woody Allen și o să înțelegeți ce vreau să spun. Vreau să spun că remake-ul e ceva natural și că prezentul nu e atât de rău pe cât pare. Fiți optimiști!” ne sugerează Redactorul Șef al Asociației Momentum.

            Ne bucurăm, totodată, să vă informăm că programul Unite Cultures Through Culture are pe lângă un nou număr al revistei și doi parteneri de mare anvergură în domeniul educației, și anume Inspectoratul Școlar Județean Teleorman și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, urmând să definitivăm contracte de parteneriat și cu ISJ Timiș, ISJ Constanța și ISJ Iași!

            Vă așteptăm așadar pe site-ul oficial al programului U.C.T.C. www.unitecultures.com, dar și pe site-ul organizației www.asociatiamomentum.ro pentru a vă înscrie în programul cultural-educațional Unite Cultures Through Culture!


Spor la citit! http://www.unitecultures.com/index.php/revista


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile