«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie - Workshop pentru crearea unei activitati de crowdfunding

Postata in: Oportunitati
Data: 2014-09-15



"Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding" este pregatit pentru persoanele care au o idee conturata, prin care doresc sa initieze o activitate noua (proiect, un mic business) si au nevoie de:

  •  Fondurile necesare pentru a incepe;
  •  Validarea ideii din partea comunitatii din care fac parte, a viitorilor clienti sau beneficiari

In cadrul atelierului se va vorbi despre ce inseamna sa faci o campanie de crowdfunding, care sunt platformele online pe care sa se publice si apoi, pornind de la elementele cheie necesare intr-o campanie tipica de crowdfunding,participantii sunt invitati sa lucreze pas cu pas la propria campanie.

Se vor discuta exemple si studii de caz despre cum se conduce o campanie spre succes, invatand din campaniile de succes sau din greselile facute de altii, cu scopul de a creste sansele de reusita. Atelierul se adreseaza celor care doresc sa initieze campanii pe platformele romanesti, si in proportie de 80% se poate utiliza si pentru campanii de crowdfunding organizate pe platforme internationale.

La sfarsitul zilei dorim ca fiecare dintre participanti sa aibe intr-o prima forma descrierea campaniei, tipurile de recompense potrivite, scriptul pentru filmul de prezentare, precum si cai de implicare a comunitatii pentru sustinerea si promovarea campaniei. 

"Atelierul pentru crearea unei campanii de crowdfunding" va avea loc  vineri, 10 octombrie intre orele 9-17:00 , la sediul Training Café, Str. Academiei nr 17, etaj 3.

Persoana de contact: Catalina Azamfirei - parte din echipa care a fondat in 2013 platforma de crowdfunding adresata ideilor antreprenoriale cu impact in societate: PotSiEu.ro. Ca parte a echipei, a acordat consultanta pentru campanii de crowdfunding recomandandu-se "Creator de soluții", pentru ca reuseste sa contribuie cu solutii clare si potrivite nevoilor clientilor. Prin formare expert in marketing si comunicare, adapteaza strategii pentru domeniul non-profit si start-up. Are acreditare din partea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (pentru ocupatia Formator COD COR 242401).

Mai multe detalii gasiti aici.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile