«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES - participare la evenimentul de final a proiectului European Coop Campus

Postata in: Evenimente internationale
Data: 2014-12-09

 

 

In perioada noiembrie 2012 - decembrie 2014, Institutul de Economie Sociala a fost partener in Romania al Federazione Trentina della Cooperazione (FTC) pentru implementarea proiectului European Coop Campus.

Saptamana trecuta, pe 3 decembrie 2014, FTC a organizat in Brussels evenimentul de final al acestui proiect ce a avut ca scop prezentarea rezultatelor proiectului si evidentierea oportunitatilor viitoare de exploatare a acestora.

Proiectul a inclus activități de îmbunătățire a competențelor partenerilor și managerilor cooperativelor, in special cu privire la caracteristicile, valorile și principiile de identitate cooperatista și de a identifica criterii comune pentru a creste transparenta și modalitatile de recunoastere a abilitatilor unui manager de cooperative, in context de cooperare transnationala.

European Coop Campus a fost finantat de Comisia Europeana prin programul LLP – Leonardo Da Vinci, Lifelong Learning Programme si a fost implementat in parteneriat cu organizatii din 7 tari europene, printer care Co-operative College – Marea Britanie, Academy of German Cooperatives (ADG) – Germania, Coexhpal – Spania, European Research Institute on cooperative and social enterprises - EURICSE – Italia, University of the Aegean (UoA) – Grecia si Actif Europe – Franta.

Vom reveni cu informatii in cel mai scurt timp cu privire la posibilitatile de acces la principalele rezultate ale proiectului.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile