«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

LEAN STARTUP, metodologia care iti valideaza ideea de afacere. Cu cine o poti discuta in Bucuresti

Postata in: Oportunitati
Data: 2015-07-31


Lean Startup, metodologie de validare in pasi a ideilor de afaceri creata de antreprenorul american Eric Ries si publicata sub forma unei carti in 2011, si una dintre cele mai folosite in randul startupurilor de tehnologie, are adepti si in Bucuresti. In fiecare luna, in limita a 15 locuri disponibile, antreprenorii se intalnesc pentru a invata unii de la ceilalti si pentru a se intalni cu antreprenori care au aplicat cu succes metodologia Lean Startup.

Participarea nu e gratuita insa nu e nici scumpa. Costa 40 lei (30 lei pentru studenti), cost ce acopera costurile logistice precum cateringul. Potrivit lui Stefan Marogel, initiator al intalnirilor - din ianuarie 2015, pe harta Lean Startup Circle, plata unei taxe de participare este si o garantie a interesului participantilor.

"Am constatat ca oamenii care decid sa participe la aceste intalniri au o alta mentalitate, decat cei care vin la intalniri gratuite sau cu specific de networking si, desi nu este o regula, sunt candidati mai buni pentru a face parte dintr-o echipa nemaipomenita. Au existat persoane care si-au gasit co-fondatori, unii straini, de aceea am sesizat aceasta nevoie si cum spuneam, intalnirea urmatoare va fi despre acest lucru," spune Marogel.

Textul integral al articolului este disponibil aici: http://www.startupcafe.ro/stiri-howto-20327855-lean-startup-metodologia-care-valideaza-ideea-afacere-cine-poti-discuta-bucuresti.htm

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile