«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Organizatiile pot semna scrisoarea deschisa cu privire la liniile de finantare nr.112/2011 si nr.1/2010 pana la data de 24 noiembrie 2011

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2011-11-23

Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale reaminteste organizatiilor care au depus  propuneri de proiect in cadrul POS DRU, Cererea de proiecte nr.112/2011 "Dezvoltarea economiei sociale"  sau PO DCA, Cererea de proiecte nr.1/2010 "Cresterea capacitatii proprii a organizatiilor neguvernamentale de a colabora cu institutiile administratiei publice din Romania"  ca pot semna scrisoarea deschisa lansata pe 18 noimebrie, pana la data de 24 noiembrie 2011.

Pe 18 noiembrie 2011 Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale a lansat o scrisoare deschisa prin care atrage atentia ca sutele de solicitanti care au depus cereri in cadrul acestor doua linii de finantare nu au primit, nici pana in momentul de fata, nici un raspuns. Mai mult, nici un beneficiar nu a primit vreo explicatie din partea vreuneia dintre cele doua autoritati de management in cauza.

Scrisoarea este disponibila AICI.

Acordul dumneavoastra poate fi trimis pana la data de 24 noiembrie, la adresa de email adrian.sorescu@ecopolis.org.ro, persoana de contact Adrian Sorescu. Scrisoarea, insotita de semnaturile sustinatorilor va fi trimisa Primului Ministru in perioada imediat urmatoare.

*Demers sprijinit de Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale.

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile