«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ziua Portilor deschise la MamaPan!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2016-01-29

MamaPan te asteapta sambata, 30 ianuarie, de la ora 10.00 la Ziua Portilor Deschise MamaPan, ca sa vezi, sa pipai, sa gusti paine cu maia si sa-i deprinzi mestesugul. Avem paine alba, intermediara, neagra, cu secara, cu seminte, cu tot ce-si doreste si ce-si aminteste sufletul tau de copil.

Vom avea degustari si punct de vanzare permanent cu preturi promotionale, asa ca poti alege si duce acasa paine, placinta, fursecuri, saratele, biscuiti, cornulete, dupa pofta inimii.

Poti sta alaturi de noi toata ziua sau numai cateva minute. Nu uita sa consulti programul nostru:

  • 10.00 – 11.00 mixare ingrediente paine si malaxare aluaturi
  • 11.00 – 13.30 impaturiri aluat, hranire maia, pregatire si coacere saratele si fursecuri
  • 13.30 – 14.30 modelare paine
  • 14.30 – 17.00 pregatire si coacere placinte, biscuiti, cornulete
  • 17.00 – 18.00 coacere paine
  • 18.00 - 19.00 vanzare paine calda


Vino la Ziua Portilor deschise MamaPan si retraieste-ti copilaria!

Painea cu maia este recunoscuta pentru proprietatile nutritive aduse de graul integral; are indice glicemic redus si gust foarte bun. Pe parcursul procesului natural, indelungat si migalos de preparare, o parte din glutenul din aluat este inlaturat; prin urmare, painea cu maia poate fi bine digerata chiar si de catre persoanele cu sensibilitate la aceasta proteina vegetala. Produsele MamaPan pot fi comandate online pe www.mamapan.ro sau din magazinele partenere.

La Brutaria MamaPan sunt angajate 8 femei care isi cresc singure copiii sau care au 3 copii minori in intretinere. CPE isi propune sa continue dezvoltarea afacerii si sa creasca numarul de angajate in viitorul apropiat.

CPE — Centrul Parteneriat pentru Egalitate este o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii egalitatii de gen. De peste 13 ani, CPE desfasoara programe in domeniul muncii, educatiei, sanatatii, al prevenirii violentei impotriva femeilor si traficului de fiinte umane. In domeniile sale de interventie, CPE ofera programe de formare, realizeaza cercetari, campanii de prevenire, activitati de advocacy si consultanta si implementeaza proiecte nationale si transnationale.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile