«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Cea de-a 29-a Conferinta anuala europeana a Intreprinderilor Sociale CEFEC, 22-23.09.2016, Lodz, Polonia

Postata in: Evenimente internationale
Data: 2016-06-10

 

 

Organizatia Friends of the Disabled Society (Polonia) invita in numele organizatorilor reprezentanti ai intreprinderilor sociale europene, ONG-uri active in domeniul economiei sociale, organizatii umbrela si institutii publice la cea de-a 29-a Conferinta anuala europeana a Intreprinderilor Sociale CEFEC, dedicata problemelor de economie sociala, care va avea loc in Polonia (Lodz) in perioada 22-23 Septembrie 2016.

Principalul obiectiv al conferintei este de a raspandi si de a promova cele mai bune practici ale intreprinderilor sociale europene, in vederea consolidarii capacitatilor lor.

Conferinta va oferi oportunitatea deosebita de a impartasi cunostintele si experienta profesionala la nivel international. Conferinta va contribui de asemenea la stabilirea unor parteneriate transnationale intre diferite organizatii ale economiei sociale si institutii care sprijina intreprinderile sociale in Europa.

Pentru a va asigura ca organizatia dvs. este reprezentata, va rugam sa completati Formularul de Inregistrare la Conferinta disponibil la acest link.

 

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa consultati pagina web a conferintei, la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile