«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Descopera. Incurajeaza. Daruieste - o campanie ce isi doreste sa promoveze economia sociala in Romania

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2016-12-16

 

 

Asociatia Centrul de Marketing, Inovare si Business CLIMB, din Cluj-Napoca lanseaza campania Descopera. Incurajeaza. Daruieste, o campanie ce isi doreste sa promoveze economia sociala in Romania. Va rugam sa regsiti mai jos mesajul initatorilor campaniei.

" La CLIMB scopul nostru este sa sprijinim dezvoltarea acestei piete; astfel, va propunem ca anul acesta, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, sa va rasplatiti angajatii, managerii si/ sau colaboratorii cu un pachet-cadou, compus doar din produse create in intreprinderi sociale. 

In acest fel deveniti un sustinator al economiei sociale din Romania si, mai important, aduceti un strop de valoare in viata angajatilor dumneavoastra prin oferirea unui cadou autentic, gandit pana in cele mai mici detalii.

O afacere sociala reprezinta un model de afacere ce isi propune sa elimine problemele sociale, economice si de mediu bazat pe generozitatea oamenilor. Altfel spus, spre deosebire de o afacere clasica, cea sociala, pe langa profit, cauta sa indrepte o problema/ nevoie de ordin social. In plus angajatii acestor intreprinderi provin din medii vulnerabile, iar profitul obtinut este reinvestit in extinderea si imbunatatirea activitatii.

In Romania ultimilor ani s-au dezvoltat o multitudine de astfel de intreprinderi sociale, insa, din pacate, vizibilitatea lor este scazuta, chiar daca actiunile intreprinse si cauzele sociale pentru care lupta sunt de mare impact.

Majoritatea intreprinderilor au sediul in mediul rural si intreprind actiuni de conservare a traditiilor romanesti (ateliere de tesatorie si broderie traditionala, cooperative apicole, mici intreprinderi care prepara produse alimentare pe foc de lemne, dupa retete traditionale romanesti: dulceturi, siropuri si zacusca) si de integrare in campul muncii a oamenilor care provin din grupuri vulnerabile.

Consideram ca astfel de valori merita a fi promovate si ne dorim ca acest pachet sa inspire spre un consum responsabil, spre sustinerea valorilor romanesti si, nu in ultimul rand, spre generozitate.

Implicarea companiei dumneavoastra in aceasta campanie ar aduce beneficii atat celor care primesc aceste cadouri si celor care le produc, iar dincolo de asta ar seta un exemplu de responsabilitate sociala in comunitatea noastra.

In speranta ca va incanta ideea sustinerii cauzelor cu impact social, deopotriva cu dorinta de a aduce valoare in viata angajatilor si de a-i inspira, va propunem urmatoarele pachete:

1. Cadoul Premium - contine un saculet cu lavanda uscata, un set de servetele din panza, un borcan de miere de campie, un borcan de dulceata naturala si o plasuta din panza croita special pe masurile unei sticle de vin

Oferta pret: 85 Lei/ Pachet

2. Cadoul Medium - compus dintr-un saculet cu lavanda uscata, o plasuta din  panza croita special pentru o sticla de vin, o lumanare 3D in forma de bradut, un set compus dintr-un sapun natural cu lemongrass si o sapuniera din lemn.

Oferta pret: 60 Lei / Pachet " 

Produsele mentionate mai sus, care pot fi si personalizate prin inserarea a diferite logo-uri sau mesaje pot fi vizualizate in catalogul disponibil la acest link.

Daca sunteti interesati de participarea la aceasta campanie va invitam sa contactati in mod direct initiatorii prin intermediul paginii de Facebook disponibila la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile