«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ministerul Muncii a lansat in dezbatere publica Legea Economiei Sociale

Postata in: Noutati legislative
Data: 2011-12-14

 

In data de 14 decembrie 2011, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale pune in dezbatere publica proiectul de Lege a Economiei Sociale, cu termen de depunere a sugestiilor si propunerilor pana pe data de 24 decembrie 2011.

Anuntul privind dezbaterea publica il puteti gasi la aceasta pagina, iar proiectul de lege propus de MMFPS il puteti consulta la aceasta pagina.

FDSC, prin intermediul Institutului de Economie Sociala a inceput o campanie de consultare a actorilor importanti in domeniul economiei sociale pentru a colecta observatiile, sugestiile si modificarile propuse de catre aceste organizatii.

Va solicitam sprijinul in a redacta un document de pozitie vizavi de acest proiect de lege prin trimiterea de observatii si opinii la adresa de email adrian.secal@fdsc.ro si ancuta.vamesu@fdsc.ro, pana vineri, 16.12.2011. Documentul dupa care vom lucra il gasiti la aceasta pagina.

Urmatorul pas pe care-l vom face este de a inainta catre Ministerul Muncii o solicitare de dezbatere publica privind proiectul de Lege a Economiei Sociale pentru saptamana viitoare, pentru care va vom tine la curent.

Vom reveni cu opinia FDSC privind acest proiect de lege si va vom tine la curent cu actiunile pe care le desfasuram.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile