«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie eveniment final proiect "Social Entrepreneurship in a European Dimension", 30 Mai 2017

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2017-05-15




Asociatia "Acces pentru Toti" are placerea de a va invita la ultimul eveniment pe care il organizeaza in cadrul proiectului SEED (Social Entrepreneurship in a European Dimension), finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Seminarul va avea loc marti, 30.05.2017, ora 09:00, sala de Conferinta Grigorescu - Grand Hotel Continental (Calea Victoriei, nr. 56, sector 1, Bucuresti), si va fi urmat de o invitatie la pranz oferita tuturor invitatilor de catre organizatori.

Evenimentul se adreseaza organizatiilor care au sau care urmeaza sa isi deschida o intreprindere sociala, dar si organizatiilor care sustin economia sociala si altor actori ai acestui domeniu.

Evenimentul isi propune crearea unui cadru pentru a discuta despre aspecte specifice legate de structuri de economie sociala si identificarea modalitatilor de colaborare si sprijin reciproc pe viitor.

Se va acorda o diploma onorifica de participare la workshop.

Va invitam sa participati si va rugam sa confirmati prezenta dvs. pana la data 25.05.2017, la adresa de e-mail m.stoian@ngoaccess.org sau la numarul de telefon 0755 076 294.

 

Accesul este gratuit.

Facilitator : Manuela Trusca

Persoana de contact : Mihaela Stoian


Pentru mai multe informatii despre proiectul SEED, puteti consulta pagina www.projectseed.eu.

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile