«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

'Creating Shared Value' Innovation Prize lansat de Ashoka și Nestle

Postata in: Oportunitati
Data: 2017-09-12



Ashoka, in colaborare cu Nestle, a lansat Creating Shared Value Prize, o competitie internationala ce ofera premii in valoare de 500,000 franci elvetieni pentru initiativele ce adreseaza provocari in domeniile managementului apei, nutritiei si dezvoltarii rurale.

Inovatori sociali din toate tarile sunt invitati sa aplice daca au un proiect cu impact demonstrat intr-unul sau mai multe dintre domeniile competitiei. Aplicatiile pot fi trimise intr-una din limbile engleza, franceza, spaniola sau portugheza pana la data de 31 Octombrie 2017 la http://po.st/CSVPrize! De asemenea, nominalizarie pot fi trimise la romania@ashoka.org.

Mai multe informatii sunt disponibile aici: http://po.st/csvinfokit

Castigatorii vor avea posibilitatea de a participa la Boot Camp-ul Ashoka de la World Water Forum in Brazilia in 2018, de a sustine un pitch in fata Nestlé Creating Shared Value Council, precum si de a lua parte intr-un Accelerator menit sa ajute inovatorii sa stranga investitii sociale si alte fonduri necesare.

Va dorim mult succes!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile