«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Au inceput inscrierile la Social Impact Award 2018, competitie cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale!

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2018-02-27

 

 

Marti, 20 februarie, s-a lansat cea de a saptea editie a Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 15 mai. Si anul acesta, participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete.

In perioada urmatoare, echipa Social Impact Award a pregatit o serie de 18 workshopuri in mai multe orase ale tarii, in perioada februarie - mai. Ateliere pe subiecte precum Idea Generation, Impact Lab, Business Modelling si Business Planning vor fi sustinute in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Constanta, Galati, Craiova, Ploiesti si pentru prima data in Tara Fagarasului si Bacau. Cei interesati sa aduca oportunitatea si workshop-urile Social Impact Award in localitatea lor, pot face acest lucru prin completarea urmatorului formular: Social Impact Award si in localitatea mea. Mai multe detalii despre workshopuri si inscrieri sunt disponibile aici.

Dupa primirea aplicatiilor, juriul va selecta 15 idei de proiecte care vor intra intr-o etapa de dezvoltare si incubare a ideilor pe parcursul verii. Pentru cei interesati sa primeasca feed-back la ideea cu care intentioneaza sa aplice in competitie, echipa Social Impact Award organizeaza pe 8 mai “Meet the Jury”. Pe 3 octombrie, juriul format din experti in antreprenoriat social va acorda 3 premii de 1500 de euro, la care se adauga premiul de popularitate in valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunitatii. Castigatorii vor primi si burse de participare la Social Impact Award International Summit, care va avea loc la inceputul lunii noiembrie, in Tbilisi, Georgia.

Inscrierea in competitie se face prin intermediul platformei online: apply.socialimpactaward.ro, disponibila pana pe 15 mai. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul Social Impact Award.

Social Impact Award este o competitie de idei de afaceri sociale si un program educational pentru tinerii care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social in randul tinerilor la nivel european si nu numai. Astazi, proiectul este prezent in peste 20 tari, printre care: Austria, Croatia, Cehia, Grecia, Macedonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Elvetia, Georgia, Slovenia, Tunisia, Kosovo, Bosnia, Muntenegru, Ungaria si Albania. In Romania, proiectul se afla la cea de-a saptea editie si este organizat de catre Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa. Partenerii care sprijina SIA 2018 sunt Enel Romania, BCR, Red Bull Amaphiko.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile