«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Eveniment: Cooperativele pentru schimbare sustenabila economic si social

Postata in: Anul International al Cooperativelor
Data: 2012-01-16

 

In cadrul Anului International al Cooperativelor, intre 9-10 februarie 2012, va avea loc in India, la Bhopal, conferinta Cooperatives For Sustianable Economic and Social Change.

 

Conferinta va fi organizata in contextul crizei economice mondiale din ultimii ani, criza care inca nu a luat sfarsit si a afectat toate statele- atat cele dezvoltate cat si cele in curs de dezvoltare.

Unul dintre aspectele notabile de-a lungul acestei perioade, este faptul ca cooperativele nu numai ca nu au fost afectate de criza economica, insa au ramas entitati vibrante si au continuat  sa furnizeze o varietate de servicii si produse la preturi competitive, prosperand in acelasi timp din punct de vedere economic.

Scopul acestui eveniment international este de a promova cooperativele ca intreprinderi sustenabile economic, viabile in contextul schimbarilor sociale, in beneficiul tuturor cetegoriilor unei societati.

De asemenea, conferinta urmareste sa contruiasca un consens intre factorii implicati in luarea deciziilor publice si administratori, pentru a furniza libertate operationala si autonomie prin facilitarea economica si a cadrului legal, in mod special, determinand astfel limitarea riscurilor si necesitatea unor resurse financiare mai reduse. 

Persoana de contact: 

Satish Marathe, Dr. Yatish Jain

Email: satishmarathe1@yahoo.co.in; sbyatish@yahoo.com

Website: http://www.sahakarbharati.org

 

Sursa: 2012.Coop

 

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile