«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Luna cooperativelor la Institutul de Economie Sociala

Postata in: Anul International al Cooperativelor
Data: 2012-04-04

 

Institutul de Economie Sociala isi propune ca in 2012 sa promoveze entitatile de economie sociala din Romania printr-o serie de evenimente si activitati online si offline. Astfel, luna aprilie va fi dedicata cooperativelor.

Veti putea citi pe site-ul Institutului de Economie Sociala (www.ies.org.ro) studii de caz despre cooperativele din Romania si din alte colturi ale globului, informatii legate de Anul International al Cooperativelor, interviuri cu manageri sau angajati ai cooperativelor, detalii despre evenimente dedicate acestui sector si alte informatii surpriza - utile atat pentru cei care cunosc foarte bine cooperativele, cat si pentru cei interesati sa invete acum ce este aceea o cooperativa si cum poate schimba in bine comunitatea in care isi desfaoara activitatea.

In plus, la finalul lunii IES va organiza, impreuna cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, un eveniment dedicat cooperativelor din Romania. Vom reveni cu detalii in curand.

Va invitam sa ne fiti alaturi in luna aprilie a anului 2012, LUNA promovarii COOPERATIVELOR.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile