┬ź┬á Acest site este cofinan┼úat din Fondul Social European prin Programul Opera┼úional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ┬á┬╗

Curs gratuit de creatie publicitara pentru persoane cu dizabilitati

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-04-05


Aceasta  va fi calificarea obtinuta de beneficiarii inscrisi la cursul gratuit de creatie publicitara, curs ce se va desfasura in cadrul proiectului  “Retea regionala pentru Promovarea si Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!

Art Director-ul este responsabil cu exprimarea vizuala a mesajelor publicitare, fie ca sunt transpuse in pagina de ziar, pe pelicula sau pe orice alt suport media.

La Centrul Regional Constanta al Patronatului Medicinei Integrative a inceput selectia beneficiarilor pentru participarea la acest curs, unul din cele 3 derulate in cadrul proiectului.

80 de persoane cu dizabilitati din Regiunea S-E, ce include judetele Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Buzau si Vrancea, vor obtine o calificare intr-o meserie extrem de cautata pe piata muncii. Astfel le cresc sansele de reintegrare profesionala.

Certificatele ce vor fi obtinute la finalul cursului sunt autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Majoritatea persoanele cu dizabilitati sunt inteligente si creative, cu simt artistic, pentru ca, asa cum se spune, Dumnezeu ofera compensatii.

"Am optat pentru cursul de creatie publicitara pentru ca ma poate dezvolta profesional si personal. Sper sa-mi fie mai usor sa-mi gasesc un loc de munca." , a declarat una dintre beneficiare.

sursa: www.economiesociala.net

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile