«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Poate fi dizabilitatea transformata in succes?

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-05-14

 

Asociatia Patronatul Medicinei Integrative va invita in Club A luni, 14 mai, de la ora 17.00 la o seara speciala dedicata persoanelor cu dizabilitati, la care vor participa alaturi de cei carora le este dedicat evenimentul, jurnalisti, artisti si reprezentanti ai societatii civile. 

Intlnirea isi propune sa gaseasca si sa prezinte modalitatea prin care dizabilitatea poate fi transformata in succes si de asemenea, sa ofere sfaturi concrete pentru persoanele cu dizabilitati, pentru ca acestea sa se integreze mai usor in societate. Programul va cuprinde cursuri motivationale, momente artistice, concursuri si se va incheia cu distractie si voie buna asa cum numai in Club A se poate!

Intrarea este libera.

Eveniment organizat in cadrul proiectului Retea regionala pentru Promovarea si Aplicarea Conceptelor Economiei Sociale in vederea cresterii sanselor de reinsertie sociala a persoanelor cu dizabilitati, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!

Pentru informatii suplimentare si rezervari persoana de contact este Irina Cioroba: 021/269.32.44

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile