«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

"Antreprenoriat, primii pasi", conferinta, astazi, la Ploiesti


Data: 2012-05-18


4CAREER (www.4career.ro) in parteneriat cu Think Business (www.think-business.ro), Promovam PRAHOVA (www.promovamprahova.ro) si Asociatia Pentru Promovare si Dezvoltare Comunitara (www.appdc.ro) va invita sa participati la conferinta: "ANTREPRENORIAT. PRIMII PASI"

Evenimentul este adresat tinerilor si viitorilor antreprenori, oferindu-le acestora posibilitatea sa intalneasca si sa interactioneze cu specialisti din domeniul antreprenoriatului.

Prin acest eveniment se doreste facilitarea intelegerii depline a aspectelor implicate in procesul de demarare a unei afaceri pe piata romaneasca.

Prima editie se va desfasura astazi, in Ploiesti, intre orele 15.00 şi 19.00, in amfiteatrul FA2 al Universitatii "Petrol – Gaze" din Ploiesti.

Scopul acestui eveniment este acela de a contribui la stimularea dezvoltarii societatii romanesti, aflata inca in tranzitie, intervenind activ si direct, prin mecanismele specifice pietei de business, in interesul celor ce isi doresc sa isi realizeze propriul vis. De asemenea, urmarim energizarea culturii antreprenoriale, in special in zona Ploiesti – Prahova, precum si crearea unui avantaj competitiv prin dezvoltarea de competente pe termen lung.

Obiectivele conferintei

In urma acestui eveniment, participantii:

- vor cunoaşte pasii necesari deschiderii unei afaceri in Romania;

- vor intelege oportunitatile pentru demararea propriei afaceri in Romania;

- vor obtine suportul informational absolut necesar demararii unei afaceri;

- vor intalni antreprenori, specialisti in marketing si comunicare, specialisti in resurse umane si in dezvoltarea competentelor antreprenoriale;

- vor avea acces la resurse, modele, tipare functionale;

- vor putea valorifica oportunitatile create in baza retelei de networking dezvoltate de organizatori.

Participantii cu idei concrete de business pot beneficia de consultanta start-up si consiliere gratuita (evaluarea afacerii) din partea Think Business.ro.

Informatii  complete legate de invitatii evenimentului puteti gasi AICI.

Sursa: www.romaniapozitiva.ro

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile