«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Gusta Slow, de vara!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-06-26

Asociatia Mai Bine pregateste o noua editie Gusta Slow, colorata in rosu de cirese, parfumuri de capsuni, pepene verde si in arome de preparate usoare, de vara. Evenimentul va avea loc pe 1 iulie, in gradina din spatele Institutului Francez din Iasi, de la ora sase seara.

Numarul participantilor este limitat la 50 de persoane si intrarea se realizeaza pe baza de invitatie. Puteti scrie la adresa contact@maibine.eu cateva cuvinte despre conceptia voastra de hrana buna si, in urma unei selectii, veti primi o invitatie. Mesajele trimise trebuie sa fie cat mai scurte si sugestive, astfel incat sa poata fi folosite ulterior la personalizarea unor farfurii pentru editia Gusta Slow (Roadele Toamnei) care va avea loc in luna septembrie.

 

La acest eveniment vor participa cei de la Fructe Naive cu sucuri bune si naturale,  Acaju in echipa de organizare si Restaurantul Sante, care sprijina evenimentul cu bunatati delicioase si sanatoase.

Slow food este o miscare internationala initiata in 1986, care lupta pentru pastrarea bucatariei traditionale si regionale, incurajand cultivarea caracteristica ecosistemului local. Miscarea promoveaza consumul de alimente locale si traditionale, ocroteste principiile comertului echitabil, incurajeaza fermierii si micii producatori, dar are ca scop si educarea cetatenilor cu privire la riscurile fenomenului fast food, folosirea pesticidelor sau consumul de alimente modificate genetic.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile