«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

FORUMUL ANUAL AL PRESTATORILOR DE SERVICII PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-11-13

Dizabnet - Reteaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilitati, www.disabnet.ro  organizeaza in perioada 28-29 Noiembrie 2012, la Tirgu-Mures, Forumul Anual al Prestatorilor de Servicii pentru Persoane cu Dizabilitati.

Evenimentul se adreseaza atat reprezentantilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilitati publici si privati, cat si reprezentantilor organizatiilor persoanelor cu dizabilitati, respectiv reprezentantilor atelierelor si unitatilor protejate.

Forumul Dizabnet, editia a 5-a, este organizat de catre Fundatia Alpha Transilvana impreuna cu Asociatia Europeana a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Disabilitati (EaSPD), in colaborare cu Insitututul pentru Politici Publice (IPP) si Fundatia Alaturi de Voi.

Temele de discutie propuse pentru aceasta editie sunt:

  • Raportul EaSPD privind functionarea atelierelor si Unitatilor protejate in tarile membre ale Uniunii Europene, precum si exemple de buna practica in angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati, atat in unitati protejate, cat si pe piata libera a muncii
  • Stadiul implementarii in Romania a art. 27 (angajare in munca) al Convetiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilitati si demersurile necesare de facut pentru asigurarea resurselor financiare implementarii UNCRPD 

Agenda forumului poate fi accesata la aceasta pagina.

Pentru inscriere si alte nformatii suplimentare va rugam sa o contactati pe d.na Maria Koreck la office@disabnet.ro sau la numarul de telefon +40 722 318 605.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile