«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

ADV Romania - organizatie certificata!

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2013-02-15

Fundatia Alaturi de Voi Romania a primit certificarile ISO 9001 - pentru management al calitatii, ISO 14001 - pentru management de mediu, SR OHSAS - pentru implementarea si respectarea standardului privind sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale si SR ISO/CEI 27001 - pentru sistem de management al securitatii informatiei. Unitatea protejata autorizata Util Deco, sectie interna a ADV, detine, de asemenea, aceste certificari. Obtinerea certificarilor este o validare a sistemului performant de lucru al fundatiei si a eforturilor continue de profesionalizare a activitatii sale.

Programele ADV Romania sunt derulate la nivel local, regional si national, precum si la nivel transfrontalier - transnational, in domeniul social, un accent deosebit fiind pus in ultima perioada pe dezvoltarea de structuri de economie sociala, in scopul incluziunii persoanelor cu dizabilitati.

ADV Romania este prima organizatie din tara care a infiintat 3 unitati protejate sub sigla Util Deco, in care a creat locuri de munca pentru persoane seropozitive HIV si cu alte tipuri de dizabilitati. In cadrul Util Deco functioneaza un centru de multiplicare, ateliere specializate pe legatorie manuala, arta mestesugareasca si pictura, confectionare lumanari, servicii de arhivare si depozitare documente, personalizare, croitorie (echipamente de lucru si de protectie, lenjerii de pat si fete de masa pentru hoteluri, pensiuni, s.a.), organizare de evenimente (conferinte, traininguri, etc), servicii de distributie de produse (birotica, papetarie, produse de curatenie si intretinere, echipamente de protectie, materiale promotionale). Fundatia a organizat in premiera Targul National al Unitatilor Protejate, ajuns la a 3 editie in anul 2012.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile