«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

REPER21, ANPCDEFP si CRIES selecteaza 80 de coordonatori de proiecte, membri ai organizatiilor neguvernamentale, pentru participarea la Cursul Societal

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-04-16

Cursul Societal ofera formare pentru "managementul responsabil de proiect". Participantii care isi vor insusi cu succes aceasta metoda vor face parte dintr-o retea nationala intitulata Managerii Societali. Acestia vor avea drept scop comun promovarea Responsabilitatii Sociale si, concret, aplicarea metodei Societal in proiectele desfasurate de ONG-uri.

Rolul Managerului Societal va fi:

  • sa promoveze scopul, valorile şi principiile cuprinse in Codul Societal in propria organizatie si in randul altor ONGuri partenere;
  • sa incurajeze Adeziunea organizatiei din care face parte la Parteneriatul Societal si sa faciliteze cei sapte pasi pe care aceasta se angajeaza sa-i parcurga;
  • sa coordoneze aplicarea metodei de management responsabil, bazata pe Indicatorii Societali, in proiectele concrete la care participa.

Toti Managerii Societali vor fi prezentati in „Anuarul Societal”. Redactat in romana, engleza si franceza, acesta va fi difuzat (cu sprijinul ANPCDEFP, in calitate de partener oficial al Societal) in numeroase retele de la nivel national si european. Scopul sau este promovarea Managerilor Societali in vederea participarii lor la cat mai multe proiecte responsabile si inovatoare.

Cursul va fi impartit in 4 sesiuni tematice. Candidatii vor solicita inscrierea la una dintre acestea, in functie de competente si experienta:

  • 13 – 14 mai, proiecte pentru educatia adultilor (beneficiari ai ANPCDEFP - Programul Grundtvig)
  • 16 – 17 mai, organizarea de evenimente (festivaluri, conferinte, happeninguri urbane etc.);
  • 23 – 24 mai, proiecte de tineret (beneficiari ai ANPCDEFP - Programul Tineret in Actiune);
  • 30 – 31 mai, proiecte de productie si consum (ateliere sociale, consum echitabil, ecoturism etc).

Costurile pentru transportul, cazarea si masa participantilor vor fi in totalitate suportate de catre organizatori. Locul de desfasurare a cursului este sediul ANPCDEFP din Bucuresti (Calea Serban Voda nr. 133 Sector 4).

Mai multe informatii despre program sunt disponibile pe site-ul www.societal.ro.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile