«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

The HUB Bucharest a lansat 60 days challenge, acceleratorul dedicat afacerilor cu impact social

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-04-30


The HUB Bucharest si compania olandeza de consultanta Business Models Inc. au lansat la Bucuresti "60 days challenge", un accelerator dedicat afacerilor cu impact social!

"60 days challenge" isi propune ca timp de 60 de zile sa ajute 25 de antreprenori in a-si dezvolta afacerile sociale indiferent ca se afla la stadiul de idee, s-au lansat deja pe piata ori isi doresc extinderea operatiunilor, iar la final, in cadrul unei sesiuni de pitching, sa intalneasca potentiali investitori.

Primul workshop de 2 zile, Business Model Generation, sustinut de Patrick van der Pijl, CEO Business Models Inc., este menit sa ii ajute pe participanti sa isi construiasca un model de afaceri solid pornind de la valoarea pe care produsul sau serviciul o aduce in piata, segmentele de clienti carora li se adreseaza, relatia cu acestia si canalele de distributie, partenerii, activitatile si resursele cheie implicate, structura costurilor si a veniturilor, dar si cum toate acestea se interconecteaza in reprezentarea vizuala a modelului de afacere.

Tot in cadrul programului participantii vor avea ocazia sa participe la workshopuri saptamanale sustinute de experti in domeniu pe teme precum: marketing si pozitionare, management financiar, relatiile cu clientii,  comunicare si sa descopere pe teren cum functioneaza o astfel de afacere. Diferiti oameni de afaceri si antreprenori vor fi disponibili pentru intalniri de coaching, iar The HUB Bucharest le va fi gazda pe toata durata programului atat ca spatiu de lucru, cat si de intalniri.

"The HUB Bucharest sustine constant prin activitatile sale antreprenoriatul si inovarea sociala in Romania. Daca in 2012 am investit resurse in cresterea comunitatii The HUB, in 2013 am intensificat eforturile, am organizat Connection, o conferinta dedicata inovarii sociale ce a adus impreuna peste 150 de participanti locali si internationali si care ne-a confirmat necesitatea acestui accelerator pe piata din Romania. Ne bucuram sa putem lucra cu Business Models Inc., un partener de incredere care va aduce o abordare noua in program, aceea a construirii si dezvoltarii unei afaceri pe baza unui model sanatos, in plus fata de clasicul plan de afaceri." a declarat Vlad Craioveanu, Manager de proiect si co-fondator The HUB Bucharest.

Detalii despre "60 days challenge", agenda, costurile de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe pagina de internet a programului.

Despre The HUB Bucharest

Comunitatea The HUB Bucharest strange laolalta antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor si reprezentanti ai mediului corporate care aleg sa colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiza profesionala, creand astfel un mediu in care sansele de reusita si viteza de dezvoltare a proiectelor in care sunt implicati creste semnificativ.
Membrii The HUB au la dispozitie un spatiu de lucru creativ, cu toate facilitatile necesare, impartit pe zone pentru intalniri informale si sedinte de lucru private. Un alt beneficiu este accesul la o comunitate de peste 150 de membri din Romania, precum si la cei peste 6000 de membri la nivel global. The Hub Bucharest organizeaza evenimente de networking, invatare, business support, si inspiratie.

Despre Business Model Inc.
Business Models Inc. este o agentie internationala de consultanta, care ajuta companiile si echipele de management sa gaseasca modalitati noi de a face afaceri si de a genera venituri prin intermediul evaluarii, inovarii, validarii, si implementarii unor modele (noi) de afaceri.

Contact: Daniel Matei – Marketing Manager HUB Bucharest, 0728 453 297, daniel.matei@hub-bucharest.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile