«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

SEMINARUL EUROPEAN Practici de economie sociala si solidara cu potential de dezvoltare in Romania

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-05-10

 

 

Asociatia CRIES - Centrul de resurse pentru initiative etice si solidare organizeaza Seminarul European Practici de economie sociala si solidara cu potential de dezvoltare in Romania, in 16 mai 2013 la Timisoara, in parteneriat cu Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest.

Seminarul european va fi structurat in cinci ateliere de lucru si o sesiune plenara, ce vor aborda tematici cu relevanta crescuta in sectorul Economiei Sociale si Solidare din Europa si din Romania, punand accent pe aspecte critice ale practicii de multiplicare in tara noastra a unor modele de buna practica.

Agenda evenimentului este disponibila aici

Contributia expertilor europeni cu o vasta experienta in sectoare precum intreprinderile sociale de insertie, Microfinantare, Comert Echitabil, Consum Responsabil, Agricultura sustinuta de comunitate si parteneriatele urban-rural va facilita o dinamica buna pentru ateliere si un context favorabil dezvoltarii de idei inovatoare.

in cadrul seminarului european vor fi reprezentate mai multe retele europene din sectorul Economiei Sociale si Solidare (ASECO, ENSIE, IRIS, RIPESS, URGENCI, WFTO).

Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa contacteze organizatorii la adresa de email conferinta@modele.cries.ro.

Pentru a afla mai multe despre proiect accesati aceasta pagina.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile