«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES organizeaza, in cadrul ONGFest, seminarul "Economia sociala- solutie pentru sustenabilitatea organizatiilor neguvernamentale"

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-05-14

 

 

Institutul de Economie Sociala, in parteneriat cu Directia pentru Relatii Interetnice, organizeaza vineri 17 mai 2013, in cadrul ONGFest - Targul economiei sociale, un seminar introductiv privind economia sociala.
Seminarul intitulat "Economia sociala- solutie pentru sustenabilitatea organizatiilor neguvernamentale" este un atelier destinat tuturor organizatiilor participante la Targ care vor sa afle mai multe informatii despre acest domeniu si vor sa descopere in mod practic cum pot dezvolta si implementa activitati de economie sociala.

Silvia Misu, coordonator trainig FDSC, si Cornel Ionescu, formator si expert in economie sociala IES, vor facilita desfasurarea acestui atelier abordand urmatoarele subiecte:

1. Ce este economia sociala si cine sunt actorii acestui domeniu?
2. Cum putem corela scopul organizatiei cu desfasurarea de activitati economice?
3. Ce tip de idei de afaceri ni se potrivesc si cum pot fi acestea dezvoltate in mod sustenabil?


Seminarul va avea loc vineri, 17 mai, incepand cu ora 14.30 si va avea o durata de 3 ore in sala de seminarii de la Hostel Formenerg, Bd. Gheorghe Sincai nr. 3, sala 215.

Persoanele interesate sa participe la acest seminar sunt rugate sa completeze la aceasta pagina formularul de inscriere.

Locurile sunt limitate!

Partener: Directia pentru Relatii Interetnice

Evenimentul este  organizat in cadrul proiectului "Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul National de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile