«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Motivation SRL dat exemplu in publicatia Comisiei Europene ca modalitate de adaptare la un cadru legal insuficient dezvoltat pentru intreprinderi sociale

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2013-06-18

 

 

 

Comisia Europeana a lansat in data de 27 mai publicatia intitulata „Policy Brief on Social Entrepreneurship”.

Lucrarea analizeaza impactul antreprenoriatului social in comunitatile europene, constatand ca lucrul cu astfel de intreprinderi si sprijinirea dezvoltarii lor poate duce la castiguri pe scara larga pentru bugetele publice. Initierea si derularea unei astfel de afaceri poate ridica totusi o serie de probleme, intrucat nu trebuie sa depaseasca doar provocari de ordin antreprenorial, ci si provocari de ordin social. Raportul concluzioneaza ca promovarea unor politici care creeaza un mediu favorabil pentru astfel de antreprenori este crucial pentru ca ei sa isi valorizeze potentialul.

Brosura este disponibila in format electronic in limbile engleza, germana si franceza. Versiunea in limba engleza poate fi accesata aici. Referirea la Motivation SRL se regaseste la pagina 8 din publicatie.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile