«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Servicii de arhivare si depozitare documente oferite de catre ADV Romania

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-07-31

 

 

Daca sunteti implementatori de proiecte structurale, probabil ca ati vazut deja in contractul de finantare, obligatia de a arhiva si pastra documentele pana in anul 2021 sau pana la inchiderea oficiala a programului. Aceasta obligatie este reglementata inclusiv de Regulamentul CE nr.1083/2006 (art. 90, punctul 3) care asigura cadrul pentru mecanismul de finantare din fonduri comunitare. In situatia in care nu se face arhivarea, exista riscul ca Autoritatea Contractanta sa solicite returnarea sumelor contractate pe proiect, acest lucru fiind mentionat expres in contract.

ADV Romania va invita sa utilizati Serviciul de arhivare si depozitare Util Deco, in felul acesta oferind in acelasi timp sprijin pentru a putea mentine locurile de munca infiintate in unitatea protejata, pentru persoane cu dizabilitati (35 pana in prezent).

Serviciul de arhivare si depozitare este localizat in Iasi, putandu-se realiza arhivare fizica, arhivare electronica si depozitare documente pentru clienti din toata tara. Arhivarea se face conform legislatiei in vigoare, unitatea protejata Util Deco fiind certificata ISO pentru managementul calitatii si securitatii informatiilor, iar depozitul de arhivare este construit conform normativelor in vigoare, avand aviz de functionare de la Directia de Arhive Nationale. Pentru detalii puteti accesati site-ul www.depozitarhivare.ro.

Arhivarea fizica se face conform normativelor, iar arhivarea electronica va permite acces rapid si securizat la documente de pe propriul calculator sau telefon, economisindu-se astfel timp si efort. In situatia depozitarii arhivei, orice persoana venita in control poate consulta documentele cu acceptul clientului, in sala de studiu special amenajata in cadrul cladirii depozitului de arhive sau pot fi trimise documentele in timp util la sediul clientului. Suplimentar, poate fi asigurat transportul securizat al documentelor catre depozit si distrugerea lor securizata, dupa expirarea termenului de pastrare.

Daca proiectul pe care il implementati este in curs, arhivarea si depozitarea poate fi incadrata la costuri administrative, unde sunt bugetate costuri generale in procent de 7% sau 15% din valoarea totala a proiectului, in functie de tipul de proiect. De asemenea, arhivarea documentelor este cheltuiala eligibila si pentru noile proiecte europene, deci costurile pot fi decontate si pentru viitor.

Cu o experienta de 5 ani in arhivare fizica, cu oameni formati la Scoala Nationala de Arhivistica, cu experienta in implementarea de proiecte structurale, cu o capacitate de furnizare de servicii integrate (arhivare fizica, electronica si depozitare), ADV Romania este una dintre solutiile pentru pastrarea documentelor.

Puteti urmari un scurt material video despre depozit aici.

Persoana de contact: Irina Isacila: 0757 110 238, office@depozitarhivare.ro.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile