«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Recicleta - proiect finalist in cadrul Turneului Inovarii Sociale

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2013-10-02

 


Recicleta
, un proiect al Viitor Plus in parteneriat cu SOS Satele Copiilor, este printre cei 16 finalisti ai Turneului Inovarii Sociale 2013.

Institutul Bancii Europene de Investitii organizeaza anual un Turneu al Inovarii Sociale, un program prin care sunt promovate initiativele care creaza valoare sociala si combat excluziunea. Acest program acopera proiecte care propun utilizarea de noi tehnologii, noi sisteme și procese iintr-o gama larga de domenii, pornind de la educatie si servicii de sanatate, la programe de protectie a mediului natural si/sau urban.

In cadrul editiei organizate in acest an, Institutul a primit 224 de propuneri din 24 de tari ale UE, dintre care au fost selectate 16 idei.

Recicleta, un proiect al Viitor Plus in parteneriat cu SOS Satele Copiilor, este unul dintre proiectele finaliste ale Turneului, alaturi de proiecte din Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda etc. Lista celor 16 finalisti o puteti consulta la aceasta pagina.

Finalistii isi vor prezenta proiectele in cadrul unei ceremonii care va avea loc in 17 octombrie 2013 la Budapesta, ceremonie in cadrul careia se vor decerna si premiile. Cele 16 proiecte concureaza pentru premiile 1 si 2, cu o valoare de 25.000 euro, respectiv 10.000 euro, si pentru un premiu de 25.000 euro la categoria Protectia Mediului.

(Sursa foto: aici )

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile