«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Comisia Europeana lanseaza cea de-a doua runda a Competitiei Europeane de Inovare Sociala - numai o luna pana la termenul limita pentru aplicatii

Postata in: Stiri externe
Data: 2013-11-13
Europenii sunt invitati pentru a doua oara sa gaseasca solutii inovative de a crea oportunitati pentru noi locuri de munca, pentru recunoasterea de noi talente si pentru a oferi noi forme de munca. Anul acesta, Competita de Inovare Sociala poarta denumirea de "The Job Challenge" (Provocarea locurilor de munca).

Editia anterioara a acestei competitii a primit peste 600 de aplicatii de pe tot teritoriul Europei, dintre care au fost alesi 30 de semifinalisti care au participat la un seminar de mentorat pentru a-si dezvolta ideile, iar dintre cei 10 finalisti, numai 3 au primit premiile acordate de presedintele Barroso.

Anul acesta, celor mai bune 3 propuneri li se va acorda un premiu de 30.000 de euro, in luna Mai 2014. De asemenea, semifinalistii vor avea sansa sa interactioneze, sa-si creasca vizibilitatea si vor beneficia de mentorat pentru ideile lor.

Data limita pentru inscriere este 11 Decembrie 2013, ora 12:00.

Mai multe informatii despre competitie, modalitatea de inscriere si regulamentul acesteia gasiti la acest link.

* Aceasta compretitie este lansata de Comisia Europeana in memoria lui Diogo Vasconcelos

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile