«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Fundatia Velux lanseaza programul de granturi dedicat proiectelor sociale din Romania

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-01-14

Fundatia VELUX va invita miercuri, 29 Ianuarie 2014, incepand cu ora 9.30, sa participati la prezentarea Programului International de Finantare in Domeniul Social. Intalnirea va avea loc incepand cu ora 09.30, iar locatia va fi comunicata ulterior.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc in invitatia si agenda aflate la acest link

Programul sprijina proiectele sociale adresate copiilor si tinerilor aflati în situatie de risc de excluziune sociala si isi propune sa imbunatateasca conditiile si oportunitatile de viitor ale copiilor si tinerilor din Centrul si Estul Europei si Groenlanda.

Fundatia VELUX sustine proiecte educationale inovative ce promoveaza imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor si asigurarea unor sanse mai bune in viata de adult. Sunt sustinute, deasemenea, proiecte ce au demonstrat in alte contexte contributia lor la dezvoltarea social sustenabila a comunitatilor. Acestea pot avea o componenta importanta de diseminare si multiplicare si pot cuprinde:

  • Masuri de protectie sociala si de diminuare a stresului emotional (ex.: centre pentru copii strazii, unde se poate interveni pe termen lung)
  • Activitati de preventie (ex.:informare, educare, etc)
  • Sprijin pentru integrarea pe piata muncii (ex.:colaborari intre scoli si companii, cursuri de educatie antreprenoriala, scoli tehnice locale, centre pentru dezvoltarea competentelor agricole, etc.)
  • Dezvoltarea si reforma sistemului educational si de asistenta si protectie sociala (ex.: crearea unor institutii model, instruirea profesorilor si asistentilor sociali, furnizarea de burse si instruirea unor persoane resursa, etc).

Pentru mai mult detalii despre proiectele Fundatiei Velux va rugam sa consultati brosura disponibila la acest link.

Inscrierea se face prin intermediul formularului online disponibil aici. Participarea la conferinta va fi confirmata prin e-mail.

Termenul limita pentru inscriere este 24 Ianuarie 2014, participantii selectati vor fi anuntati in data de 27 Ianuarie 2014. Costurile de transport si cazare pentru participatii din afara orasului Bucuresti nu vor fi decontate.

Pentru detalii legate de organizare, persoana de contact, Diana Berceanu: diana.berceanu@fdsc.ro.

(Sursa foto: aici)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile