«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Internshipiada CRIM II - CALL pentru ONG-uri din toata tara!

Postata in: Oportunitati
Data: 2014-02-11
A doua editie a Internshipiadei CRIM coopteaza toate ONG-urile din tara care au nevoie de interni sau voluntari pentru proiecte specifice. In urma experientei unei editii care a adus laolalta 50 de tineri si 20 de ONG-uri si a fost un succes incontestabil, Asociatia Militia Spirituala continua Internshipiada si o duce cu un pas mai sus, la nivel national.

Pentru a aplica toate ONG-urile interesate trebuie sa trimita o descriere succinta a organizatiei si a proiectului/proiectelor pentru care doresc interni, profilul ideal al candidatului/candidatilor, logo-ul organizatiei si numarul de pozitii deschise la internshipiada@militiaspirituala.ro, pana la data de 13 februarie 2014 (ora 23:59).

Mai multe informatii despre program sunt disponibile la acest link. Deasemenea, puteti accesa si pagina de Facebook a Internshipiadei CRIM II.  

CRIM (Constructie-Responsabilitate-Implicare-Militantism) este un brand al Asociatiei Militia Spirituala, o platforma sociala alternativa, creata pentru stimularea activismului si a implicarii tinerilor români în spatiul public.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile